Konkurs na stanowisko trenera kadry r. 2007

​Wydział Szkolenia i Piłkarstwa Młodzieżowego ogłasza konkurs na stanowiska trenera reprezentacji Wielkopolskiego ZPN w roczniku 2007. Zainteresowani szkoleniowcy spełniający wymogi mogą przesyłać aplikacje do 24 listopada.

​​Nowo tworzona​ reprezentacja w pierwszym etapie będzie miała charakter kadry selekcyjnej, której celem będzie ocena zawodników i przygotowanie do rozgrywek mistrzowskich, w których zespół będzie brał udział po wejściu w kategorię trampkarza. Kandydaci zainteresowani objęciem funkcji selekcjonera muszą legitymować się licencją trenerską kategorii co najmniej UEFA A, doświadczeniem w organizacji obozów i turniejów oraz w prowadzeniu zespołu w kategorii Orlik. Niezbędne jest również posiadanie prawa jazdy kat. B.

Aplikacje zawierające CV oraz list motywacyjny należy przesyłać na adres Trenera-Koordynatora Wielkopolskiego ZPN, Marcina Drajera - marcin.drajer@wielkopolskizpn.pl, do dnia 24 listopada. W kolejnym etapie Związek skontaktuje się z wybranymi kandydatami.